Thursday, December 9, 2010

Kultuskass ja albumid

Kõigepealt siis albumid. Paluti teha üks album. Hakkasin tegema, sain valmis ja siis avastasin, et olin tagakaanel paberi valesti liiminud (see on see kui midagi haigena teed, eksole!). Mees ja tema sõber arvasid, et mul on pseudomured küljes, sest nemad küll ei näe, et midagi valesti oleks. Noh, eks oma silm on kuningas, nagu öeldakse!

Aga Kristjanile meeldis see album väga ja nii ta selle omale saigi. Tellimustööks tegin aga uue. Ühe sarnase olen ka varem teinud. Lihtsalt sobivat materjali polnud piisavalt kodus mingi muu tarbeks ja jaksu poodi minna ka polnud.


Siis aga raames valminud järjekordne müts. Õde tellis selle minult oma sõbranna lapse jaoks. Teine peab ka veel valmis saama, idee on olemas, materjal veel puudu.

Meenutab ta kedagi? Atsu igatahes sai küll aru, et tegemist on Hello Kitty'ga (huvitav, kust ta üldse teab, kes see HK on?).

Kuna materjali jäi üle, siis plaanin juurde teha veel salligi. Ja igaks juhuks punun mütsile juurde ka paelad (selle peale tulin praegult, kirjutamise hetkel :D).

Lõnga nimetust ei saa kahjuks öelda, kuna Atsu hakseldas selle sildi ära. Igatahes 80% oli villa ja 20% akrüüli või midagi säärast. Varrasteks oli nr 3. Punane on ka mingi lõngajäägivarust võetud villane lõng. Nina ja silmad ja vurrud on tehtud puuvillasest lõnast. Tagumine osa on tehtud lühendatud ridadega (idee sain kunagi triibumütse tehes).

Peatse nägemiseni,

No comments:

Post a Comment