Saturday, April 9, 2011

Lendurimüts vol. 2

"See tuli nii hea, et ma pidin lihtsalt jätkama!" (katkend multifilmist "Imelised"). Tegelikult oligi plaan teha 2 mütsi - üks Kristjanile, teine tema sõbrale. Aga nagu ikka, minu plaanid lähevad alati vett vedama:). Atsule hakkas see müts väga meeldima, seega on oodata veel järge, aga mõne aja pärast alles.

Seekordne müts sai veidi ka uuenduskuuri disaini osas. Või oleks õigem öelda aksessuaaride näol:). No igatahes, saades inspiratsiooni eelmises postituses viidatud "UP" multifilmi pildist, otsustasin teha "klaasidega" prillid. Kasutasin selleks õmmeldavat kilekangast. Ma pidin ikka kõvasti harutama ja nuputama, enne kui tulemusega rahule jäin.

Ka müts sai seekord uuenduse. Nimelt on mütsile tehtud 2 aasa, et saaks prille vahetada. Prillid ise on nööbiga tagant kinnitatavad.


Ise jäin rahule, laps ka. Kahjuks polnud laps täna modellitöö tujus (haigus kimbutab meid:S). Aga vähemalt saate aimu mütsist. Tegelikult tahtsin veel pannalt panna ühe mütsi"kõrva" külge, aga ei suutnud kodust ühtegi sobivat leida, seega hetkel jääb see plaan ära.

Lõng: müts ja lillad prillid on tehtud juba tuntud Rowanist. Mütsi äär ja tumesinised prillid on Micro Bamboo ning hallid prillid Katia Marea.
Heegelnõel nr 3,5 ja nr 4
Silmade arv: 5981

Tänud külastamast ja järgmise korrani!

6 comments:

  1. Nii vahvad ja kelmikad mütsid!

    ReplyDelete
  2. Triinu, mütse on vaid üks. Prille on lihtsalt mitu:))

    ReplyDelete
  3. klaasidega prillid ja puha, äge:)

    ReplyDelete
  4. Ah kui lahe! Ma olen mõelnud (seoses oma vajadusega)sellist ATV talvist mütsi mis vajadusel kataks kogu näo ja kui pole vaja siis keerab ääre üles - või midagi taolist, sest vahel ikka vaja lund lükata ja siis läheb nägu jäässe. Kõik idee tasandil veel peas, aga sellist tavalist röövlimütsi nagu ka ei tahaks. Proovi teemat edasi arendada, sul head mõtted :)

    ReplyDelete
  5. Ülle, üks idee mul juba olemas, aga seda teostan/katsetan kui kõik tellimustööd ja pakilisemad asjad seljatatud:))

    ReplyDelete
  6. Täitsa lõpp, kui vinge müts :D

    ReplyDelete