Monday, April 4, 2011

Prohvetlikud unenäod ehk lenduri müts

Just! Ma nägin seda mütsi unes! Ma olen 3 korda näinud unes inimesi, kes kõnnivad mu ees, mingid ägedad mütsid peas. Kui soe saab inimene enam peast olla??!! Igatahes see on üks 3-st unenäos nähtud mütsist, mis nüüd siis esimesena sai teostatud. Aga veel uskumatum minu jaoks oli avastus, et selline müts on juba tehtud ja mitte kunagi varem polnud ma seda enne näinud. Äkki nägi siis selle autor ka mütsi unes:D? No igatahes ühildasin ma siis unenäomütsi ja reaalmütsi ideed ja tulemus sai selline:



Ise olen väga väga rahul ja loodan, et ka tulevane kandja on sama meelt. Samasugune müts juba taas heegeldamisel, seega peagi saab näha ka teist versiooni lenduri mütsist.



Kusjuures täna hommikul laps ja mees teatasid, et see müts on ju UP multikast. Ja see on minu lemmikmultikas, mida olen väiksema lapsega sada korda vaadanud. Ilmselt sealt see müts mu unenäkku rändaski;).

Lõng: Rowan Handknit Cotton (2 tokki halli) ja Punto Shine (tibukollast natuke) ja mingit pruuni imepehmet puuvillast lõnga jäägikarbist.
Heegelnõel nr 4
Idee: unenägu + Ravelry versioon
Silade arv: 3057

Aitäh külastamast ja tulge jälle!

8 comments:

  1. Haha, lahe! Sul ikka tuleb neid huvitavaid mütse järjest! Ma just olen kevadmütsi otsingul tütrele, peaks ka seda lõiget proovima!

    ReplyDelete
  2. Sirtsuk, kui sa selle lõikega mütsi heegeldad, siis hea soovitus on, et ära kasvata igal real ühe kohapealt. Ma selle mütsiga proovisin, et kasvatan erinevatest kohtadest, siis ei jää neid "teravaid nurki" mütsile kasvatamise kohtade peale.

    Aga aitäh ilusate sõnade eest!

    ReplyDelete
  3. See on tõeliselt lahe, kelmikas ja heatujumüts!!!

    ReplyDelete
  4. Väga äge müts! Ja kohe näha, et poisile meeldib, nii kelmikas teine :)

    ReplyDelete
  5. Nojah nüüd loen siit Su tarku sõnu! :D
    Ma harutasin mütsi algust mitu korda enne, kui läksin mingit konkreetset õpetust netist otsima.;)

    ReplyDelete
  6. Ja mina just vaatasin, et näe, ma siin olen jalgratast leiutanud - Sul lausa õpetus olemas ja puha:))

    ReplyDelete