Thursday, May 19, 2011

Minu töötuba

Väikese vahepalana, enne väga suuremahulist tööde esitlemise postitust, mõtlesin tutvustada teile oma töötuba. Kunagi ma mainisin, et sain uues korteris päris oma töötoa ja lubasin seda ka teile näidata. Nüüd ma seda teengi, kuigi ega see veel täiesti valmis pole. Kuid mingi aimduse siiski juba saab!



Selles toas pole nö ühtset stiili, sest mööblitükid on kokku kogutud erinevatest kohtadest, kust aga soodsamalt sai (need suured riiulid on saadud vaid 1 euri eest, 4tk:) ). Ja alumiselt nurgapildilt saab näha minu modelle:D. Pildistamiseks ma neid pole kasutanud siiani, aga kui mütse teen, siis on nad head abimehed, keda saab iga kell kasutada. Tegelikult tulevad peagi uued modellid, keda annab paremini väänata ja mudida, aga neist räägin lähemalt siis kui need valmis on. Riiulite eest on puudu ka kardinad (siinid on juba paigas), ajapuuduse taga seisab kõik. Miks ma kardinaid sinna tahan, on võimalik aimata esimesest ülemisest pildist. Nimelt jagan ma oma tuba ühe toakaaslasega, kes igast sodi tekitab (peaasjalikult saepuru loopimise näol:D) ja ma kuidagi ei taha, et mu masinad, kangad ja paberid tolmuseks ning mustaks läheks.




Sellel pildil saab piiluda veidi mu kummuti sisse. Seal on näha ka mu uut lõngavaru (soetasin veidi Garnstudio Alpacat, Meriinot jpm). 2 korda sama palju maavillaseid lõngu leidub minu lõngakirstust, laua kõrvalt:). Ma tean, ma polen paadunud ogar juba:D.


Seinale plaanin teha veel ühe teadetahvli sarnase asja, aga veidi stiilsema. Maailmakaart asub aga aukohas, kuna lisaks käsitöö hobile on mul veel üks hobi, mis ühtlasi ka mu haridus ja töö:). Mmm, ja ukse taha tuleb seinale üks suur peegel, mida ma hetkel hoogsalt kirbukatelt otsin:).


Toredat päeva Teile! Ja laupäeva õhtul võite lugeda juba ühte hiigelpostitust. Ausõna, nii palju töid korraga pole ma varem kunagi korraga esitlenud. Seega kohtume taas laupäeva õhtul, eks?!

Alati teie,
Mytsi Wabrik

1 comment:

  1. kade-kade-kade-kade :D
    väga lahe töötuba muidugi (Y)
    kunagi kauges tulevikus saab mul ka midagi taolist olemas... :)

    ReplyDelete