Wednesday, January 11, 2012

Katsikukingitus vol.2

Nii, nüüd saan lõpuks ära näidata veel ühe katsikukingituse, mis tegelt valmis juba detsembri alguses, aga üle sai antud alles eile.

Minu ja Jansa lapsed käivad Eesti Majas laulmas. Meie laste õpetajateks on üks imetore muusikaline perekond, kes detsembris pisikese beebipoisi vanemateks said. Kui me sügisel seda uudist kuulsime (pigem nägime :D), siis oli meil kohe kindel plaan, et teeme nende beebile pisikese kingituse. Aega oli piisavalt, et oma ideid seedida ja ümber teha ja siis jälle uus idee tekitada:).

Kuna see pere on tõesti läbi ja lõhki muusikaga seotud, siis polnud kahtlust ka, et kingitus peab samuti musikaalne tulema:). Nii valmiski selline tulem:



Mina tegin mütsi, kindad ja papud, Jansa tegi teki ja kaardi.



Müts on tehtud kahepoolne (sees on must müts, valgete triipudega ja ilma nootideta). Kõik noodid on peale silmatud (või mis iganes selle tehnika tõeline nimetus on).



Lõng: Baby Merino (Schoeller+Stahl)
Vardad: 2,5 ja 3
Idee: omalooming
Pildid on teinud Jansa


Väga vahva koostööprojekt oli ja Jansaga on alati meil igasugused ettevõtmised sujunud. Kindlasti ei jää see meie viimaseks ühisprojektiks!


Nii, saigi tänaseks kõik. Käisin eile sünnipäevaks saadud kingitust realiseerimas lõnga- ja käsitööpoes :P. Nüüd saan ära lõpetada oma uue projekti, seega peatse nägemiseni!



No comments:

Post a Comment