Friday, January 6, 2012

Katsikukingitus

Tere, kallid blogikülastajad!

Nagu te näete, siis on siin blogis mõningad muudatused toimunud. Eelkõige välimuse osas. Mytsi Wabrik sai omale uue logo! Kristi Vilmunen Design poolt tehtud. See sai valitud "rahva hääletusel". Loodetavasti meeldib see teile sama palju kui mulle endale. Tasapisi tuleb veel paar uuendust, aga sellest kõigest siis kui õige aeg.


Nüüd aga tegemistest. Ma küll ütlesin, et ma olen puhkusel ja eks ma natuke ka olengi, aga kui mu mees teatas, et ta peab sõbra lapse katsikutele minema, siis tuli vardad uuesti soojaks ajada. Mytsi Wabrik ei saa ju ometi oma traditsiooni muuta, seega ükski lähikonnas sündinud laps ei jää mütsita:). Lisaks tegin ka ühe pildialbumi.



Kuna ma eile käisin käistööpoes varusid täiendamas (ma seda ei maini, et seal olid asjad kuni -90% odavamad:P ja et ma ei tulnud just väga väikese kotiga sealt poest välja :D) ja sh lisandusid minu varudesse ka akrüültemplid, siis otsustasin kohe neid ka katsetada ja lisasin albumile omaniku nime ja lõbusa karukese.



Albumi kaanepilti on võimalik vahetada (elevandi kaart on illustreeriv) ja tagakaane siseküljele on lisatud pisike salasahtel piltide jaoks. Seda salasahtli tegemist õpetan ükspäev siin ka.



Müts on väga soe ja sobilik ühele pisikesele beebile ka lõngade valiku tõttu. Ja lustakad öökullid (oih, ikka pöllöt :D, Soomes ei tasu öökull öelda, see pole viisakas:P) on mõnusalt lastepärased.



Lõng: Drops Merino Extra Fine, Drops Alpaca ja tundmatu meriino roheline jäägikastist. Soonikusse on lisatud ka kumminiit.
Vardad: nr 3,5 ja 4,5
Idee: omalooming



Ilusat aasta algust!



6 comments:

  1. Väga vahva kingitus! Uus kujundus on samuti kena :)
    Edukat uut käsitööaastat!

    ReplyDelete
  2. Väga armas katsikukingitus ja ilus uus blogikujundus!

    ReplyDelete
  3. Väga ilus müts ja album on samuti nii kaunis, eriti vahva on see kaanel pildi vahetamise koht.

    ReplyDelete
  4. tore kujundus ning kingitus igati praktiline ja muidugi armas ikka ka:)

    ReplyDelete
  5. Mõnus ja rahuliku ilmega blogi. Olen isegi sada korda mõelnud oma keskkonna muutustest, aga pole jõudnud veel tegudeni. Ja katsikule võite rahus minna, kingitus on armas ja väga ilus! :)

    ReplyDelete
  6. Sellise kingituse üle on neil kindlasti hea meel!

    ReplyDelete