Tuesday, March 6, 2012

Blogis kommenteerimine

Seekord ei tule üldse juttu käsitööst. Tuleb juttu hoopis Bloggeri uuest süsteemist, kus kommentaari lisamiseks tuleb kirjutada 2 kontrollsõna. See ajab mind kergelt öeldes hulluks! Ju ma siis olen mingi ajuinvaliid, aga mul ei õnnestu kuidagi neid sõnu korrektselt ümber kirjutada. Täna püüdsin 10 korda seda sisestada, lõpuks kommenteerisin hoopis facebookis inimese tegemisi. Kohutavalt tüütu on see süsteem ja kuuldavasti pole mina ainus, kes sellega kimpus on. Igatahes, see, et ma Teie blogides enam arvamus ei avalda, tähendab vaid seda, et minusugune ei saa sellega lihtsalt hakkama! Ma ei suuda neid sõnu maha kirjutada. Ja et minu blogis keegi kommenteerimisega kimpu ei jääks, siis võtsin selle kontrollsõna koha üldse maha. Eks aeg näitab, kas sellest tuleb rohkem (spami näol) kahju kui kasu. Igatahes hetkel olen oma blogi lugejate jaoks siia kommenteerimise tunduvalt lihtsamaks teinud!

UUENDUS! Paljud on küsinud minu käest, kust seda kontrollsõna saab ära kaotada. Mina tegin seda nii: Settings->Comments->Show word verification for comments? (minul on see altpoolt kolmas) -> seal vali No


Tervitades,

11 comments:

  1. Mind ka nii häirib see kahe sõna lugemine...üldse ei saa aru vahel, mis tähega tegu on. Väga vastik!

    ReplyDelete
  2. Mul tekkis pärast sinu FB kommentaari sama mõte, et võtaks üldse maha! Ise olen saanud küll hädavaevu kommentaarid lisatud, aga ega see mugav ole...

    ReplyDelete
  3. No ma nt täna ei suutnud mitte ühtegi blogi kommenteerida. No kohe mitte ükski sõna ei sobinud neile, kuigi kirjutasin sõna-sõnalt maha. Järelikult- ajuinvaliid olen:))). Igatahes minu blogis saab mõnda aega lihtsamalt hakkama. Kui mingit hullu spämmi sadu ei teki, siis nii see siin ka jääbki ehket ilma kontrollsõnata saab kommenteerida.

    ReplyDelete
  4. 100% nõus Su arvamusega. Siiani olen arvanud, et viga on ainult minus, aga näed, teised kah samade hädadega. Mina otsustasin oma blogi puhul kohe, et ma saan ilma kontrollsõnata hakkama ning siiani ei ole õnneks spämmiga probleeme olnud. Jõudu!

    ReplyDelete
  5. Kui nägin et kaks sõna on tulnud , käisin otsisin enda omas ka kust maha võtta, aga pole seda kohe leida suutnud, eks otsin teinekord uuesti. Mul hakkas see ühe sõnaga juba ära tüütama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegin oma postitusse vastava uuenduse. Kui hätta jääd, anna julgelt teada!

      Delete
  6. Kohe t6mbab kommenteerima... Aitáh soovituse eest!

    ReplyDelete
  7. Tänan, sain oma blogis ka kommenteerimise korda!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yritin lukea tuota ja sain muutaman sanan mielestäni selville :D
      Eli ongelmia kommentoinnissa?
      Minulla on ainakin sinun sivuillasi !
      Pystyn ainoastaan "vastaamaan" !

      Kiitos taas Sinulle kommentistasi.
      Minä olen vaan sellainen "hullu" ja haluan aina jotain uutta kokeilla.

      Oikein mukavaa viikonloppua Sinulle ja perheellesi !

      Delete
  8. Mul ei ole sihukest asja :)
    Tule, kommenteeri!

    ReplyDelete