Tuesday, September 11, 2012

Katsikukink

Tere taas!

Pole pikka aega enam blogisse jõudnud. Tööinimese elu võtab ikka viimasegi vaba aja ja respect neile, kes jaksavad veel peale rasket ja pikka tööpäeva käsitööd teha ning blogida! Ma pole veel seda elurütmi kätte saanud, aga tasapisi hakkab tulema...nagu näete, jõudsin omadega blogisse :).

Kudunud olen vahepeal parasjagu, aga kahjuks pilte pole jõudnud teha ja nii mõnigi töö on 99% valmis, aga ootab nt voodrit või siis hoopis sobivaid nööpe. Uskumatu- mul on 6 purki nööpe, aga vot sobivaid ikka pole. Tuleb tuttav ette, eks?!


Aga nüüd asume asja kallale. Nimelt otsustas üks väike tegelane ootamatult vara ilmavalgust näha. Kõik pooleliolevad tööd tuli kõrvale heita ja asuda kiirelt katsikukingi kallale. Pisike vajas ju sooja. Ja kuigi see pisike on pea 2 kuud enneaegne, siis kasvu järgi seda küll ei ütleks. Igatahes riideid tehes tõdesin, et kampsun on nibin-nabin paras ja uued sokid/kindad tuli ka teha. Neid pole pildile püüdnud. Näitan komplekti, mis esialgselt valmis.

 
Lendurimüts sai tehtud sellepärast, et tema issil on ka lendurimüts- vastupidistest värvitoonides. Issil ja pojal nüüd ühesugused mütsid talveks. Päris naljakas oli näha selle mütsi miniversiooni.  Kampsunit hakkasin  kuduma stiilis: nii nagu vardast tulistas :). Ülevalt-alla kootud. Püksid samamoodi- hakkasin aga alt soonikust pihta ja vaatasin, kuidas välja tuleb. Ega mul ju midagi võrdlusmaterjaliks võtta polnud. Oli vaid naabritüdrukult laenatud nuku. Tegin sellised nö haarempüksid, et ikka mähku ka sisse ilusti mahuks. Täitsa vahva tulemus sai! 

 
Müts-kindad-sokid on kootud/heegeldatud valge ja musta lõngajääkidest. Püksid-kampsun on kootud grandessast, mille ostsin yarn'st. Väga mõnusa teenindusega e-pood! Ja väga mõnus lõngavalik. Sealne piimalõng- super, super, super! Vähemalt kududes on! Sellest on valmimas just üks beebikomplekt ja no küll on pehme lõng ikka.
 
Vardad: 3 ja 3,5 (papud ja kindad), 5 (püksid ja jakk); heegelnõel nr 4 (müts)
 
Pealaest - jalatallani omalooming (kohe hakkan õpetust kirjutama)
 
 
Ilusat septembrikuud, kus kõik on uus!
 
Ikka teie,