Tuesday, January 8, 2013

Uus lemmik

Tegelikult oli mul plaan seda mütsi esitleda alles siis kui sall ja sokid ka valmis, aga hetkel tundub, et need kaks viimast tuleb veidi tagaplaanile lükata, kuna tähtsamad tegemised vajavad nokitsemist.

 Igatahes nüüd olen ma leidnud omale uue lemmiku. Ma avastasin, et mul on jäänud kirstupõhja vedelema terve hunnik lillat värvi piimalõnga. Ei mäletagi enam, mis eesmärgi see kunagi soetatud sai. Ja kuna mu uus talvejope on lillat värvi, siis otsustasin, et teen sinna juurde ka sobiva mütsi.


Nagu mulle ikka omane, siis ega mul erilist ettekujutust polnudki, milline see müts tulema peab. "Lõin" aga lõngale vardad sisse ja hakkasin otsast tegema. Plamikulaadsed sai sujuvalt sisse kootud. Tundus lihtsalt, et see on see ÕIGE. Kui müts valmis, siis vaatasin ja proovisin ja tundsin, et müts vajab veel midagi. Kõigepealt valmis tutt. Aga ikka oli nagu midagi puudu. Sai siis tehtud ka lipsuke. Kui müts lõpuks täiesti valmis sai, siis tundsin, et voh- see on just see müts, mida ma vajasin. Nii minu kui veel olla saab. 


Loomulikult lisasin ka oma mütsi sisse helkurniiti. Välguga, toatingimustes õnnestus see efekt ka pildile saada.

                                    
Lõng: Baby Milk (70% meriinovilla ja 30% piimakiude (Milk Fiber)), kahekordselt
Varras: 4,5
Idee: omalooming


Ise olen väga rahul ja ootan juba, millal saaks ka samas stiilis salli ja sokid juurde teha, siis olen super rahul!

Tervitades,


4 comments:

  1. Oo, see helkurniit on ju küll kuule väga lahe asi! Mul on lapsed jube kehvad helkureid kandma. Panen neile helkuri külge küll, kuid need kukuvad pidevalt ära ja lähevad kaduma. Aga mütsi sisse kududa helkur, on väga hea idee!

    ReplyDelete
  2. See on väga äge müts! Mulle meeldib!!!

    ReplyDelete