Saturday, March 30, 2013

Punkar must lind

Ehk meie uus versioon Angri bird ‘ist. Tulime ükspäev Atsuga lasteaiast koju ja arutasime teemal, millist kevadmütsi talle teha. Kuna talve lõpuks sai tehtud talle Ab- musta linnu müts, mis talle väga meeldib, siis arvas, et tahab kevadeks sama mütsi saada. “Aga tee temast punkar! Roheline punkar.” Sündigu lapse tahtmine ja selline sai meie versioon punkar mustast linnust:
Märts
Seekord oli laps ise väga palju abiks, kuna tema lõikas kõik need lõngajupid välja, mida oli üle 50g kokku. Ja osaliselt aitas neid ka paigutada. Taaskord saan rõõmsalt tõdeda, et tabasin lapse mõtte ära ja tulemus jäi just selline nagu laps soovis. Peaks vaid mainima, et oleks ta veel kaua-kaua nii julge, sest kui keegi üldse selliseid mütse välja kannab, siis on see just Artur! Kahjuks vanusega kaob mõneks ajaks ka see isikupärasus. Eks see kõik käib kasvamise juurde, aga ma siiralt loodan, et seda niipea veel ei juhtu, sest kellele ma siis neid mütse teen? Siin võin vist heegelnõela karpi tagasi panna ja oma “ameti” maha panna :D. Igatahes kavatsen ma seda järelejäänud aega veel maksimaalselt ära kasutada ja saladuskatte all võin öelda, et juba on valmimas uus müts. Pole küll minu loominguga tegu, aga isikupärasust ja julgust selle kandmiseks peab siiski olemas olema ;).
Tehnilised andmed ka siis:Lõng: Novita Miami (keegi kunagi soovitas kevadmütside tegemiseks seda lõnga, tegin ka nüüd proovi), aplikatsioonid ja kukehari lõngajääkidest.
Heegelnõel nr 4
Idee: omalooming (täpsemini siis lapse looming)

Toredaid lihavõttepühasid!
mw_logo_net

6 comments: