Saturday, October 12, 2013

Päikesekootud sokid

Tere taas!

Märkamatult on suvest saanud juba sügis. Uskumatu! Aga eks nii vist juhtubki, et asjad jäävad märkamata, kui elu on nii kiire, et peale töötamise-õppimise suurt midagi muud teha ei jõuagi.  Ma pole vist kuu aega, või isegi rohkem, vardaid kätte saanud. Kohutavalt piinav on see. Aga midagi pole teha - sõna otseses mõttes pole selleks aega. Õnneks jõudsin ma suvel veidi veel kududa ja kahed sokid olen jõudnud ka jäädvustada. Seega siit kiire ülevaade sokkidest, mis lähevad Mustrimaailma heategevuskudumise raames SOS Lasteküla kahele vahvale tüdrukule.


  
Tere!

Minu nimi on MytsiWabrik ja mul on nii hea meel, et ma sain kududa Sulle ühed kollased põlvikud. Need põlvikud on minu arvates nii päikese värvi ja loodetavasti just niisama soojad kui päike seda on. Ja soki peal vooklevevad sinka-vonka triibud on soomlaste arvates päikese kiired. Nad kutsuvadki seda päikese mustriks. Ja kui ma neid põlvikuid Sinule suvel kudusin, siis püüdsin ma nende sisse kogu suvise soojuse ja rõõmu. Kui Sa need põlvikud pimedatel talveõhtutel jalga paned, siis kogu see päikese soojus, mis nendesse sokkidesse on kogunenud,  soojendab Su jalgu. Tulgu seda lund ja külma nii palju kui ilmataat soovib, Sinu jalad püsivad ilusti soojas ka kelgumäel!

Ilusat talve soovides,
MytsiWabrik



Tere armas väike tüdruk!

Mina olen MytsiWabrik ja mul oli suur rõõm kududa Sulle ühed vahvad roosa-triibulised sokid. Võibolla Sa oled seda kuulnud, aga ma räägin ikkagi sulle ühe loo. Nimelt usuvad käsitöölised, et kui sa suvel kood sokke, siis tulevad neist kohe eriti soojad sokid, mida on talvel hea kanda. Tead miks? Sest suvel paistab päike ja on nii nii mõnusalt soe. Ja kui istud suvel, päike pehmelt põske paitamas, soojal rohelisel murul ja kood sokke, siis päike kingib nendele sokkidele oma soojust ja pehme roheline muru annab sokkidele oma suvelõnha ning vaikne suvine tuuleiil keerutab sokkide ümber ja peab seda soojust sokkide sees. Ja kui Sa talvel need sokid jalga paned, siis tunned Sa kohe, kui mõnusalt soojad need on ja ükski külmapoiss ei pääse Sinu varbaid kiusama. 



Mõlemad sokid on kootud Novita 7-Veljestä lõngast.
Suurus: 34
Vardad: 3,5
Muster: triibulised on omalooming ja kollased pärinevad ajakirjast "Novita sukkalehti"


Soovin teile kõigile imeilusat sügist!