Tuesday, September 27, 2011

Prrõnnn, prõnnnn....

"Autod 2" oli meie peres kauaoodatud film. Ja nagu loodud, tegi Lilleliis Pikse mütsi. Sellest inspiratsiooni saades, valmis Kristjani uus lemmikkangelase, Finn McSüstiku müts. Ega ma teda nii tõetruuna ei suutnudki teha ja järgmine kord teeks kindlasti teisiti, aga no vähemalt laps on rahul (peale mõningaid muudatusi, nagu nt nokk, mis PEAB tema mütsidel olema).




Lõng: Drops Cotton Viscose, Nature classic ja Micro Bamboo
Heegelnõel nr 4
Idee: Lileliis


Aitäh külastamast ja lugemast! Mytsi Wabrik

Sunday, September 25, 2011

Hoiusta ja soojenda!

Tere taas üle pika aja!

Kuigi ma viimane kord lubasin, et järgmine postitus tuleb kiiremini, siis kahjuks kehtib elus Murphy seadus- kõik läheb täpselt vastupidiselt plaanidele. Seekord tuli takistuseks väga oluliste tehnikavidinate kadumine. Nimelt otsustasid fotoka laadimisjuhe ja kaardilugeja mõlemad, üheaegselt, jalad alla võtta ja rändama minna. Lõpuks leidsin need laste toast, väiksema poisi madratsi alt...Lapsed, mis muud:). Aga igatahes rohkem loba ei pea ja asun kohe asja kallale.

Vanem poeg ei saa kuidagi sinapeale oma telefoniga. Igakord kui ma püüan talle peale kooli helistada, siis ta ei kuule seda, kuna on selle kotti unustanud. Ükskord, kui väga kiire oli ja ma teda jälle kätte ei saanud, siis sai mõõt täis. Koju jõudes haarasin kanga ja meisterdasin mobiilikoti. Kuna õmblusmasin oli juba välja võetud, siis tegin oma telefonile ka koti. Tõele au andes, see oli väga vajalik asi, kuna puutetundliku ekraaniga telefon ilma kotita saab üsna ruttu hukka.



Kohe järgmisel päeval jätkasin õmblemisega. Nimelt olin ma üsna hädas oma varraste hoiustamisega. Kunagi varem ma ühe vardakoti juba õmblesin, aga see polnud kõige parem. Seega tegin uue, suka- ja ringvarraste jaoks. See tuli palju palju parem!




Vennatütar soovis omale seelikud...keeruseelikut. Tegingi siis ühe keeruseeliku, loodan, et talle ka meeldib see. Kahjuks ei õnnestunud mul selle õiget värvi pildile saada. Õige värv on lilla.



Lõng: Rowan Handknit Cotton (siin on näha õige värv, punakaslilla)
Vardad: 4,5
Idee: Ravelry


Juba augusti alguses kudusin valmis kampsuni väiksemale pojale. Aga lõngaotsi ei viitsinud ära peita ja nii ta siis vedeles poolikute tööde korvis üle kuu aja, kuni lõpuks võtsin end kätte ja valmis see saigi.



Laps ise käis koguaeg uurimas, et noh, millal see valmis saab. Tegelikult oli see paras üllatus mulle, sest ta ei armasta eriti villaseid asju. Kuid selle kampsuni pani ta suurima rõõmuga selga.



Nüüd ei taha ta jopet üldse panna, vaid see kampsun kõlbab. Ja väga soe on see ka. Täna oli õues +10 kraadi vaid ja käisime jahisadamas jalutamas ning lapsel olid käed nii mõnusalt soojas!



Lõng: Red Heart Coats
Vardad: 3 ja 3,5
Idee: Ravelry




Mis siis veel? Ahjaa, 2 paari sokke on ka valminud. Ühed vennatütrele.



Lõng: Novita Tico-tico
Vardad: 2,5
Idee: omalooming


Kuna ilmad on vahepeal külmaks läinud, siis tundsin, et ka minu jalad vajavad sokke. Muide, ma tegin esimest korda sokke iseendale! See on see kingsepa lugu, teate ju küll!:)



Tegelikult pole need just sokid, ikka põlvikud, aga just sellised sobivad ideaalselt mu kummikute sisse! Imeilus muster ja armusin sellesse kohe kui nägin seda.



Lõng: Drops Merino
Vardad, 3,5
Idee: Garnstudio


Ja lõpuks näitan teile üht imeilusat lõnga, mis on käsitsi värvitud ja mille ma Disainimajast ostsin. Tegelt ostsin sealt veel ühte lõnga (aga pole veel minuni jõudnud) ja peagi ostan kindlasti veel.



Sellest lõngast tuleb üks asi minule...nii palju siis vihjeks:).



Nii, selleks korraks ongi siis postitus läbi. Kohe kohe valmimas on veel paar asja, aga ma parem ei luba, et varsti blogin jälle, sest mine tea, millal hr. Murphy taas külla tuleb:)


Päikest ja tänud külastamast!

Mytsi Wabrik