Sunday, February 26, 2012

Soojavarustus

Tere taas üle pika aja! Aeg lendab lennutiivul ja kohe kuidagi ei jõua enam blogisse. Vähemalt mitte nii palju kui sooviks. Aga ma nüüd püüan kõik takkajärgi siia üles panna.

Kõigepealt katsikukink:



Tegin ühe kombe ja 2 mütsi ning pildialbumi ühele pisikesele preilile. Vahelduseks kasutasin mütside kudumisel ka teiste häid ideid:).



Lõng: Baby Soft
Vardad: 3,5 ja 4,0
Idee: Ravelry




Lõng: Baby Soft
Vardad: 4,0
Idee: Ravelry


Kombe sai valmis juba siis kui ma polnud veel 100% kindel, et tuleb tüdruk, seega värvivalik tuli selline unisex:).

Lõng: Schoeller Stahl Fortissima socka Mexiko color (kahekordselt)
Vardad: 3,5 ja 4,0
Idee: omalooming

************************************************************

Seejärel läks hirmus külmaks see ilm meil siin. Laps soovis juba ammuilma omale sooja kampsunit. Isegi lõng oli tal juba välja valitud. Käis koguaeg seda paitamas. Ka idee, milline kampsun olema peab, oli lapsel olemas. Tahtis meremehe kampsunit. Mina alguses võtsin seda sõna-sõnalt ja pakkusin lapsele erinevaid meremehe kampsuneid. Laps ei soovinud ühtegi neist. Lõpuks tabasin ära, et ta soovib hoopis sellist "lotakat" kampsunit nagu meremeestel seljas on, st pole liibuvalt seljas:). Idee tuli ühest doksaatest, kus näitab neid "hulle" meremehi, kes Atlandi ookeanist kala püüavad:). Seal oli ühel meremehel analoogne kampsun seljas.



Oi kui palju ma seda harutasin, sest kampsun oli kord liiga lai, siis jälle liiga kitsas.



Elus esimest korda katsetasin teha kampsunit ilma õpetuseta, st katse-eksitusmeetodil. Ausalt- rohkem ei tahaks nii enam. Ma pole ikka üldse kohe kampsunite kuduja. Kokku tegin seda kampsunit ligi 2 nädalat. Suurusele 134/140. See on kõige suurem asi, mida ma oma kuduhooliku aja jooksul teinud olen. Enam kunagi ei taha ma nii suurt asja nii peenikeste varrastega teha:).



Aga lõpptulemus sai just selline nagu laps oli seda omale ette kujutanud ja võin kinnitada, et ta kannab seda absoluutselt iga päev:).




Lõngaks Drops Alpaca (kokku kulus 3,5 tokki sinist ja 1 tokk helerohelist)
Vardad: 2,5 ja 2,75
Idee: omalooming ja lapse visioon


Peatse tegemisteni!


Monday, February 13, 2012

Ilusat sõbrapäeva!



Täna tundus sobilik postitada siia just see märkmik, kuna tehtud sai see Mustrimaailma sõbrale.



Kingitus on nüüdseks ka ilusti Marikani jõudnud ja loodetavasti leiab see ka tema käes rakendust. Ma tegelikult plaanisin juba enne kui teadsin, kellele kingitust tegema hakkan, märkmikut teha. Kui siis fortuuna tahtel just Marika nimi minuni jõudis, siis mõtlesin küll, et appi kui hea, et ma ikka midagi kududa ei plaaninud:)). Vaadake ta blogisse ja saate isegi aru, miks ma kududa ei tahtnud:)). Aga see-eest ei leidnud ma köitmisest tema blogis jälgegi ja nii siis mõtlesingi, et kindlasti vajab üks kuduja oma "hullude" projektide tarbeks ühte korralikku märkmikku. Kaasa läksid ka ühed bambusvardad, kaardike ja üks pisike märkmiku "kasutusjuhend":). Kangas sai valitud selline, et see poleks liiga sõbrapäevalik, samas piisavalt romantiline ja naiselik. Loodetavasti see sobib. Mulle endale see väga meeldis.



Ilusat sõbrapäeva, kallid blogikülastajad!