Wednesday, April 20, 2011

Kevad pottides

Iga aasta on meil aknalaual oma isiklik kasvuhoone, kust leidub herneid, porgandeid, tomateid, erinevaid maitserohelisi, ürte, isegi maasikaid ja kartuleid. See aasta on meil rõdu, seega väga paljud taimed saavad seal hoopis kasvada (nagu kuumaasikad rippkastides ja kartulid vanas pesuämbris jne). Peamine eesmärk on alati lihtsalt kasvatamisrõõm. Lapsed nii fännavad seda kui saavad kasta neid taimi ja siis iga päev uurivad kui palju kasvanud on. Aga ega’s need potid pea siis ise koledad olema. Taimed kasvavad ikka paremini kui neil on ilusad “rüüd” seljas. Seekord on need sellised:

Aprill1

Tegemist on täieliku taaskasutusega. Kõige alumiselt, parempoolselt pildilt saab piiluda meie akent väljast poolt. Tegelikult tuleb neid potte juurde, aga eks ma siis esitlen neid ka.


Tore, et läbi astusid! Tule teinekord jälle!


6 comments:

  1. Hästi armas taaskasutus ja vahva isetegemine, kasvatamine.
    Kutsa kampsun isuäratava värviga

    ReplyDelete
  2. Rõõmsad potid, kindlasti kasvavad taimed ka neis rõõmsamalt ja kiiremini:)

    ReplyDelete
  3. Aitäh teile, Helen ja Ülle! Ma ise ka loodan, et taimed hakkavad kiiremini kasvama. igatahes väikemees luges taimedele juba mingi kasvuloitsu ka peale:))

    ReplyDelete
  4. Ene-Ly Sa oled ikka uskumatult tubli naine. Kõike Sa oskad ja jõuad. Ma ei mõista- kuidas jätkub Sul kõigeks selleks pere ja muude toimetuste kõrvalt aega.
    TUBLI TUBLI!

    ReplyDelete