Thursday, January 20, 2011

Esimene kord...

Elu esimesed sõrmkindad

Esimest korda elus kudusin ma sõrmkindaid. Kuna käpikuid olin ma juba varem kudunud, siis sõrmede kudumine ei tundunud nii hirmus. Otsisin Garnstudio lehelt välja sobivad sõrmikud ja hakkasin aga kuduma. Muidu oli hea õpetus, ainult et sõrmede tegemist peab veel harjutama ja kasutama paremat õpetust. See polnud just kõige parem. Aga esimeste sõrmikute kohta täitsa hea tulemus, peaks mainima. Ainult, et plaanitud talvekinnaste asemel läheved need ilmselt kasutusse alles varakevadel, sest tulid oodatust õhemad.

Lõng: "kodukootud" Eestimaine lambavillast lõng. Sinine on tegelikuses tumedam, selline ehe türkiissinine. Lõnga kulus hirmvähe, 36g.
Vardad: 2,5
Idee: Drops nr 12-16
Simade arv: tagasihoidlikud 7078 silma

Esimene katsetus Dropsi lõngadega

Käisin ükspäev lõngapoes ja tõin endale koju mõned Dropsi lõngad. Neist ühe sordiga tegin kohe ka katsetust. Pean tõdema, et värvivalik on võrratu! Jookseb vardal ka hästi, liigagi hästi. Kui mõni vardalt maha pudenes siis enne 4-ndat rida pidama ei saanud:)). Pehmuse osas pole ka mingeid pretensioone. Vastupidavust ei oska veel kommenteerida, aga igatahes on plaan sellest mingi hetk veel midagi nikerdada.

Müts ise on kahekordne (sisemine pool on näha alumisel parempoolsel pildil). Pealmine osa on tehtud lapse soovide järgi. Sisu lihtsalt kahe värviga, vaheldumisi. peaks mainima, et mulle isiklikult meeldib vooder rohkem:)). Soonikusse on kootud ka imepeenike helkurniit. Kahjuks pildilt see välja ei tule. Müts sai tehtud suusakiivri alla panekuks, aga laps arvas, et sellega võib niisama ka koguaeg käia:) Ja sobib ideaalselt meie uute kinnastega:).



Lõng: Drops "Fabel", nr 162 ja 151. Kokku kulus 72g lõnga kogu mütsile
Vardad: 2,5
Idee: omalooming ja lapse visoon
Silmade arv: 17324

Alati teie,

5 comments:

  1. Väga kenad sõrmikud ja tore rõõmus müts! Drops´i lõngad on tõepoolest nii mõnusad, et kudumist on raske kõrvale panna :)

    ReplyDelete
  2. Toredad kudumised! Müts on eriti vahvate värvidega!

    ReplyDelete
  3. Mütsi värv meeldib mulle väga ja küll teised sõrmikud kukuvad juba sulle meelepärasemad välja. Pildilt ei paista küll ühtki viga v häda :)

    ReplyDelete
  4. Nendel sõrmikutel on see häda, et see väike sõrm hakkab sama kõrgelt kui kõik teised. Aga teadupärast asetseb väike sõrm teistest madalamal. Väikse käe puhul see väga hull polegi, aga kui ma endale teeks, siis ilmselt poleks nii kududes need kindad just kõige mugavamad.

    Aga suured tänud komplimentide eest!!

    ReplyDelete
  5. Vingelt paned! Lahe värvigamma mütsil.

    ReplyDelete