Saturday, January 22, 2011

Õhkõrn

Tegelikult pole ma üldse kaua ja palju märkmike köitnud. Seega igakord avastan ma midagi uut, mida saab paremini teha ja mis ei sobi üldse. Hea, kui saab kellegi peal "katsetada" :).

Seekord tegin kalendermärkmiku heale sõbrannale - väga varajaseks sünnipäevakingiks;).

Esimene sisuleht on läbipaistvast tugevamast paberist (ma ei tea, kuidas seda nimetama peaks), tagumise kaane paber samasuguste roosidega, kuid kartongist. Kaetud riidega. Lisatud sai ka pliiatsihoidja. Riidest nurkade voltimine vajab veel harjutamist, aga küll ma selle ükskord ka käppa saan. Minu arvates tuli see üdini naiselik märkmik või mis Teie arvate?

Teine märkmik tuli aga mulle endale. Tõeliselt sobilik kudumise jms ülesmärkimiseks. Ka mõned mustrid lisasin juba vahele, mis kuuluvad mu 2011 must-do listi:)). Osaliselt on vahelehed ruudulised, osaliselt tühjad, "valged". Riie pärineb -iinu- käsitööpoest. Illustreerivaks lõngaks on DROPS "Fabel".

Ühele meisterdajale sobilikult õhkõrn ja naiselik. Kui ma muidu väga selliseid roosasid toone kasutada ei saa (mul ju kodus on domineerivaks meespere), siis vahelduseks oli väga õnus ja lõõgastav sellist mannavahtu tekitada! Ise olen tulemusega väga väga rahul!

Mis mind asja juures väga rõõmustab, on minu mehe suhtumine sellisesse tegevusse. Ta aitab nuputada, kuidas oleks parem, avaldab arvamust, kas nii või naapidi ikka jääb ilus ja annab igakülgselt täiesti kasulikku nõu! Pealegi arvas, et mul oleks ikka ilmtingimata kiljotiini ja paberlõikurit tarvis. Nii tore!

Nüüd jälle kudumislainetele, üks sallike tekkis ootamatult varrastele. Katsun selle lähipäevil valmis saada.

Tervitades,

5 comments:

  1. Armsad märkmikud mõlemad!
    Nii see on jah, et mida rohkem neid teed, seda rohkem õpid ise ka!

    ReplyDelete
  2. Märkmikud väga kenad. Täna kasutasin võimalust ja kodustest vahenditest tegin esimese märkmiku. Järgmine kord oskan paremini :D

    ReplyDelete
  3. Väga tubli, Timps! Ja eks igakorraga tuleb teadmisi ja kogemusi juurde ka! Nii minulgi;)

    ReplyDelete
  4. Mulle meeldivad liblikad ;)Ja roheline näib olevat siia just õige värv.

    ReplyDelete