Thursday, February 10, 2011

Voodriga sõrmikud ja kaelussall

Tundub, et viimasel ajal teen palju asju esimest korda, mis tähendab, et ma pidevalt arenen ja õpin! See on ju tore, eks! Nii esitlen ma ka seekord asju, mida teen esimest korda.

Voodriga sõrmikud

Kes see hull küll oli, kes mulle säärase hullu idee andis, et kududa voodriga kindad...sõrmikud...LAPSELE?! Vastus: MINA. Peaks mainima, et see polnud tegelt üldse lihtne, sest teadupärast on laste sõrmed üsna väikesed ja teha neile topelt "kaitse", see oli paras katsumus. Aga ma sain hakkama! Eesmärk sai igatahes täidetud, sest tahtsin, et kindad tuleks tõeliselt soojad!



Lõng: Eesti lamba villane, Online Supersock winter-kolor
Vardad: nr 3
Idee: kogutud siit ja sealt õpetusi voodri kudumise kohta, lõpptulemus omalooming (hahaa, sõrmkinda kudumine pole otseloomulikult minu leiutatud:)) ).
Silade arv: 13642


Sallkrae

Sallkraesid olen tegelikult teinud ka varem, aga mitte kunagi ümara kraega. Alguses oli tükk pusimist, et see krae ei hakkaks loperdama. Alustasin soonikust ja läksin edasi krae osale. Kuid nii ei hakanud see kohe mitte sujuma. Harutasin aga jälle üles. Lõpuks sain abi LillySmuuli käest. Ja seekord alustasin krae tegemisest. Asi hakkas kohe palju paremini sujuma. Tulemusega olen täitsa rahul. Lihtne ja ilus, nii nagu plaanis oli. Loodan, et ka sõbranna on sellega rahul!



Pilti kahjuks kaelas teha ei saanud, kuna toas musta asja pildistamine ei ole just väga efektne ja ma ei viitsinud statiivi rõdule vedada.

Lõng: Fleur
Vardad: nr4 ja nr 3,5
Idee: LillySmuuli õpetus ja nõuanded (Suur tänu veelkord!)
Silmade arv: 10225


Peatse kohtumiseni, sest nagu blogi kõige alumiselt äärelt võib piiluda, siis tegemisel mitu tööd, millest nii mõnigi peaks varsti valmis saama.

Teie,

2 comments:

  1. voodriga sõrmikud onju kohutav nikerdamine. ja teha sellised veel lapsele! minu austusavaldus!

    ReplyDelete
  2. Sügav kummardus........... voodriga sõrmikud lapsele. Sul on sihikindlust, et oma hullud ideed teoks teed!

    ReplyDelete