Monday, January 30, 2012

Tibukollane

Valmis taas üks komplekt salli ja lendurimütsi näol. Seekord väiksemale pojale. Ta noomis mind juba ammu, et miks temal lendurimütsi pole. No ma parandasin siis oma vea:). Kuna tal on hästi rõõmsate värvitoonidega kombekas, siis mõtlesin, et teen aksessuaarid ka samades toonides. Tuli päris toon-toonis ja mulle lõpptulemus väga meeldib. Lapsele ka!



Kahjuks lõbusaid talvepilte ei saanud teha, kuna lapsed kodus hirmus tõbised, aga kiire rõdu fotosessiooni ma lubasin siiski korraldada lapsele (ta nii tahtis korraks värsket õhku hingata).



Müts sai meelega natuke avaram tehtud, kuna ma pole veel lapse külma/karedustesti saanud läbi viia, st äkki on vaja vooder alla õmmelda. Õnneks häirivalt suur see ei ole. Müts peas ringe ei tee:).



Prillide tegemiseks kasutasin taas seda PVC-laadset materjali. Mütsile lisasin ka paar iludetaili ja võimaluse mütsi alt kinnipanemiseks.



Lõpptulemus sai igati kelmikas ja kohane mu väiksele väänikule:).



Lõng: Drops Merino Extra ja Alpaca ning üks tundmatu meriino oranž
Töövahendid: varras nr 3,5 ja heegelnõelad 3 ja 3,5
Idee: müts omalooming, sall Sokisahtlist




Aitäh, et külastasite taas Mytsi Wabrikut!



6 comments:

  1. Need lendurimütsid on Sul ikka päris vahvad. Viimasel pildil on poiss nii muheda olekuga, et ei jää kahtluse varjugi mütsi meeldimise kohta.

    ReplyDelete
  2. Väga vahva müts ja toredad fotod!

    ReplyDelete
  3. Jälle igavene lahe müts! Näha kui õnnelik omanik on!

    ReplyDelete