Saturday, May 5, 2012

Kevad tuleb

...aga ega talvgi veel kõikjal läbi ei ole. Nii alustan kohe juttu taas ühtedest põlvikutest, mida siin ennegi olen tegelikult näidanud.



Naabrinaine tahtis ka neid endale. Juba ammu. Kahjuks ei kulge asjad alati nii nagu soovime. Ja nende sokkide valmimine ei tahtnud kuidagi edeneda. Aga lõpuks ma need ikkagi valmis sain, sest nagu öeldagi, et tali taeva jää:). Ja seal, kus ta nüüd elab, läheb neid kohe kindlasti peagi jälle vaja. Õigupoolest läheb tal neid praegugi veel vaja, sest nagu täna ta mulle ütles, neil sajab ikka veel lund.


Nende sokkidega sai natuke nalja ka. Nimelt saatsin ma need nädala alguses Rovaniemi. Vähemalt enda arvates. Eile tahtsin juba sõbrannalt uurima hakata, et kas on need kätte saanud kui siis äkki potsatas postkastiluugist sisse midagi suurt ja rasket (sest siis see postkastiluuk alati jubedalt koliseb). Läksin siis vaatama ja mis ma näen...ma olen nagu Muhv, kes ise endale kirju saadab. Ainult, et mina saatsin endale paki:). Ma olin kogemata pakisaajaks enda pannud ja saatjaks sõbranna:)). Esmaspäeval lähen uuele katsele:).

Lõngaks: Novita 7 Veljestä
Vardad: 3,5
Idee: Garnstudio




Edasi tuleb aga juba tuttav Mytsi Wabriku repertuaar :). Kõigepealt tavaliselt õmmeldud pipod.



Seda viimast tegin 2 tk, mõlemale pojale. Tegemist on täiesti tavaliste pipodega, kangas pärineb Eurokangast. Neid on lähiajal valmimas veel, sest niivõrd praktiliseks ja populaarseks kujunesid need laste seas. Lõige on vaba käega joonistatud. Vooder on samuti trikotaažist.




Ja siis üks kootud müts:

Tegemist on täiesti tavalise mütsiga, mille lõngal triip jooksis ise vahvasti sisse. kusjuures nii hästi veel, et eespool on oranžikad triibd, tagapool rohelised. Kahjuks laps ei olnud tol päeval väga huvitatud pildistamisest, seega pildile seda jäädvustada ei õnnestunud. Mütsi pinda püüdsin elavdada pahempidise koega.


Lõngaks mingi Katia (ma enam täpselt toote nime ei mäleta)
Vardad 3,0
Idee: omalooming






Nii, selleks korraks jälle kõik. Valmimas/valminud on veel mõned tööd. Neist aga teinekord;).


Jälle nägemiseni!


5 comments:

  1. Hehe, tegijal juhtub nii mõndagi! :) Peaasi, et pakk kohale jõuab ;) väga-väga ilusad põlvikud!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, no see on küll esimene kord, kus mul nii "hästi" see õnnestub:).

      Delete
  2. Põlvikud on toredad ja ilusa mustriga! Tuli kohe meelde, et on ju nendega ka tööd, kuidas sa raatsid ära kinkida. Saaja on kindlasti üliõnnelik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need läksid nii kallile inimesele, et neid oli lausa rõõm ära kinkida:)

      Delete