Thursday, February 7, 2013

Karukäpiku püha

Osalen see aasta sellises vahvas MM koostegemises:

TK:Rahvakalender

No kes siis ei tahaks osa võtta millestki nii vahvast, kus on näiteks
04. jaanuar - Karlssoni sünnipäev 
07. jaanuar - Nuudlipüha
22. jaanuar - Külmavollipäev 
23. jaanuar - Karupükstepäev
24. jaanuar - Karukäpiku püha 
või siis hoopis
28. veebruar - Kusepidamatusepäev :)

Ma kusepidamatusepäevaks ei osanud kohe midagi valmistada, aga see-eest teadsin täpselt, mida teha karupäpiku püha puhul.






Tegemist on voodriga sõrmikutega. Lapse absoluutsed lemmikud! Ja nagu näha allolevalt pildilt, siis  tema ja veel mõned 8-aastased sõbrad hoolitsesid selle eest, et need kindad oleks ikka tõelised karukäpikud:





Nad nimelt toppisid kinda peale võimalikult palju lund, lasid sellel ära jäätuda ja siis kookisid maha. Lõpp naljakas oli näha, kuidas kindad "turritama hakkavad". Nii vähe on vaja, et lastel oleks tükk aega lõbus. Ja poja arvates on need kindad nüüd veel soojemad ja armsamad :). Küsisin veel lapselt, et kui kiirelt need kindad selliseks siis muutusid (mõtlesin muidugi, et äkki lõng niru ja seetõttu muutusid selliseks). Laps teatas, et päris tükk aega nägid ikka vaeva, et kindad selliseks karvaseks saada :).





No, mis ma ikka selle peale öelda oskan kui et, tore kui meeldivad ja veel toredam, et omaloomingulisus need kindad veel armsamaks muutis.





Lõng: Viking Vilma 

Vardad: 2,5 ja 3
Idee: omalooming



Peatsete tegemisteni!








1 comment:

  1. Lapsed on ikka toredad :) Vot millised mõtted pähe kargavad :D Kindad on tõesti ilusad ja kuna karukäpad on ju suured ja karvased, siis lastel täiesti õigus oma tuuning kinnastele teha.

    ReplyDelete